Wij zijn een in 1983 opgericht groepje, aanvankelijk bestaande uit 3 personen en
De Partners
Erwin Kandou Peter Strooy Ted van Noort
inmiddels uitgegroeid tot een band met een wisselende bezetting van 3 tot 5 personen.

Een echte en hechte vriendenclub die nauwelijks bezettingswijzigingen heeft ondergaan in de afgelopen jaren, behalve dan de eerder genoemde uitbreiding.

Speelden wij in de beginjaren nog uitstluitend "unplugged", sinds enkele jaren kunnen wij onze klanken eventueel versterken met een kleine maar krachtige geluidsinstallatie, maar wel nog steeds op dezelfde akoestische instrumenten. Gewoon heel plezierig dus om naar te luisteren.

En over plezier gesproken, dat is mischien wel onze belangrijkste drijfveer... Wij doen namelijk niets liever dan lekker muziek maken voor u, maar vooral ook voor ons plezier. En misschien onderscheidt ons dat wel van andere bandjes.
Ons repertoire? Wel, in ieder geval bijzonder gevarieerd. Heerlijke Spaanse gitaarmuziek, rustige easy listening, de betere ballads, cool blues, fijne jazz, pop en niet te vergeten stevige rock (and roll).

Geschikt dus voor elke gelegenheid en elk type feest. Of het nu om rustige achtergrondmuziek gaat of een swingend optreden, avondvullend of slechts enkele uurtjes entertainment, niets is ons te gek. En zoals de titel van onze CD zegt "No musical wallpaper".